Online bedrijven bereiken

Nieuws

Zo maak je van jouw bedrijfsborrel een succes

Nu we in de laatste periode van de zomer zijn beland is het voor veel organisaties een goed moment om een bedrijfsborrel of feest te houden. De beste manier om op een informele manier je collega’s wat beter te leren kennen. Maar hoe zorg je er nou voor dat het bedrijfsfeest een succes is?

Kies een leuk thema

Door mensen simpelweg bij elkaar te zetten zal het vast het eerste uur gezellig zijn. Iedereen kan wel wat praten met elkaar. Maar op een gegeven moment is de gesprekstof een beetje op en dan kan de borrel ineens stil gaan vallen. Wat mensen leuk vinden is beleving. Daarom denk ik dat je een bedrijfsborrel tot een succes kan maken met een thema!

Door met een thema te werken maak je er echt iets bijzonders van. Kies bijvoorbeeld een tropisch thema en laat mensen om een zomers attribuut meenemen. Je kunt de locatie dan helemaal omtoveren tot een zomers paradijs. Of maak er een chique receptie van in een ‘Oscars’ thema. De aankleding kan dan netjes en formeel zijn.

Huur een feestelijke cocktailbar

In mijn ogen kan een heerlijk drankje een bedrijfsborrel werkelijk maken of breken. Om het bedrijfsfeest compleet te maken zou je een mobiele bar kunnen huren. Bij Shake-it kun je een cocktailbar huren voor zowel alcoholische als non-alcoholische heerlijke cocktails op locatie. Wat Shake-It onderscheid is dat je verzekerd kunt zijn van een alles inclusieve ervaring en nergens meer naar om hoeft te kijken.

Je hebt altijd een ervaren cocktailshaker die een gepersonaliseerd cocktailmenu kan aanhouden. Alle verdere benodigdheden zijn aanwezig zoals chique glaswerk, accessoires, vers fruit en de beste premium dranken. Bovendien kun je gratis gebruikmaken van de diverse branding mogelijkheden. Zo kun je een bedrijfslogo aan de voorkant van de bar laten zien.

Ook kun je zelf bepalen hoe de bar en het personeel er uit ziet. Kies bijvoorbeeld voor een bamboe bar met een zomers geklede cocktailshaker of juist een chique loungebar. Zo zal dit precies aansluiten bij de stijl van je bedrijfsevenement.

Door de corona maatregelen zijn er natuurlijk wel een hoop dingen verandert. En ook SHAKE IT heeft daarvoor een aantal oplossingen bedacht. De cocktails bar zijn bijvoorbeeld voorzien van een beschermend tussenschot en er worden extra hygiëne maatregelen genomen. Hierdoor blijft de veiligheid voor iedereen voorop staan.

Een uniek en leuk bedrijfsfeest zal herinnerd worden en collega’s met elkaar verbinden. Het worden dan gebeurtenissen waar iedereen bij had willen zijn en dat maakt het zeker een succes!

Geef een reactie