Online bedrijven bereiken

Nieuws

Wil jij ook een functionerende werkruimte?

pontmeyertrespaplaat

Is jouw kantoorpand toe aan een opknapbeurt? Kan het wel een nieuw verflaagje gebruiken? Dat is natuurlijk normaal. Een gebouw heeft om een bepaalde tijd behoefte aan een opknapbeurt. Vooral wanneer er veel in gewerkt of geleefd wordt. Hou altijd rekening met dat het meer werk is dan dat je in eerste instantie zal denken. Er gaat ook meer tijd in zitten, maar uiteindelijk is het om jouw werkplek beter te maken. Want als de ruimte waarin gewerkt wordt goed functioneert. Doet jouw personeel dat ook. Het begint altijd met een investering, maar deze investering zal snel worden terugverdient.

Welk materiaal

Er zijn verschillende materialen om de ruimte mee op te knappen. Zo heb je verschillende kunststof planten als een trespa plaat, pvc platen en plexiglas. Hiermee kan je een ruimte al snel een andere look geven. Wil je het minder groot aan pakken? Dan kan je altijd gaan voor om de muren te schilderen. Dit kan ook al een frisse uitstraling geven

Verven

Er zijn verschillende merken verf in omloop. Zo heb je het huismerk van de Gamma, Flexa en kan je bij de kwantum ook al snel terecht voor een blik verf. Wanneer je voor neutrale kleuren gaat werkt dit altijd rustgevend. De kleuren blauw en groen werken mee aan een goede concentratie wat ook niet geheel onbelangrijk is in een werkruimte.

Je hoeft geen grote veranderingen aan te passen binnen de ruimte. Het kan altijd wel, maak dan van tevoren een goed plan zodat je weet waar je aan toe bent en wat er allemaal moet en gaat gebeuren. Zo kom je zelf minder snel voor verasseringen te staan. Wanneer het een grote verbouwing betreft is het ook weleens nodig dat je niet in de ruimte aanwezig kan zijn. Zorg dan dat jij en het personeel flexibel kunnen werken. Bijvoorbeeld op flexplekken of vanuit huis wanneer dat mogelijk is.

Een goede werkplek is uiterst belangrijk voor een goede werksfeer. Buiten dat je kijkt naar de kwaliteit van de ruimte en het gebouw is het niet onbelangrijk om ook een goede blik te werpen op het materiaal in de ruimte. Denk hierbij aan de bureaus, stoelen en andere objecten die van belang zijn. Ook deze werken mee aan een juiste werkplek. Wanneer je zelf al merkt dat het materiaal of objecten zijn beste tijd heeft gehad, vervang deze dan gelijk. Niets is zo vervelend als een niet goed werkende werkruimte.

Geef een reactie