Online bedrijven bereiken

Nieuws

Shortlease privé wellicht wat voor jou!

Ben jij op zoek naar een nieuwe auto? Dan zou je misschien is moeten denken aan een shortlease prive. Wanneer mensen een nieuwe auto nodig hebben denken ze vaak als eerste aan het kopen van een auto. En dit terwijl het ook heel erg voordelig kan zijn om een auto te leasen. In sommige gevallen is vaak zelfs slimmer om eerst een auto te leasen voordat je een auto gaat kopen. Wanneer je kiest voor een shortlease privé kan dit namelijk een aantal voordelen voor je hebben. Ten eerste zit je aan een stuk minder kosten verbonden dan wanneer je zelf een auto gaat kopen. Wanneer je een auto gaat kopen en deze heeft onderhoud nodig zul je dit gewoon zelf moeten betalen. Wanneer je een auto gaat leasen is dat niet het geval. Wanneer de auto dan onderhoud nodig heeft zal dit betaald worden door het lease bedrijf. 

Hoe werkt een short lease? 

In plaats van het kopen van een auto kun je dus kiezen voor een shortlease privé. Maar hoe gaat dit dan precies in zijn werking? Het short leasen van een auto is vaak al mogelijk vanaf één maand. Je zit dus voor één maand vast aan de auto. Wanneer je de auto na een maand niet meer nodig hebt kun je er gewoon voor kiezen om het contract op ieder moment af te sluiten. Dit is geheel kosteloos. Deze manier van leasen is zo populair omdat je niet vast zit aan een jaar contract. Wanneer je vast zit aan een jaar contract terwijl je de auto niet meer gebruikt is dat natuurlijk behoorlijk zonde. Dus tel je voor je zit eventjes zonder vervoer maar je hebt voor de komende maand wel gewoon vervoer nodig voor naar je werk. Dan is een shortlease privé is dus de uitgelezen oplossing voor jou. 

Voor welke auto kun je het beste kiezen?

Bij de meeste lease maatschappijen kun je kiezen uit heel erg veel verschillende auto merken. Maar voor welke auto kun je nou het beste kiezen? Het is heel erg lastig om te zeggen welke auto het beste bij jou past. Dat hangt namelijk van een aantal dingen af. Ten eerste hangt dit af van het budget dat je beschikbaar hebt voor het leasen van een auto. Verder kan het natuurlijk ook zo zijn dat jij een bepaalde voorkeur hebt voor een auto die je graag zou willen rijden. Ook is het altijd goed om even te kijken naar de verzekeringen die aan de auto verbonden zitten. Het is natuurlijk ook erg prettig wanneer de auto goed verzekerd is. Mocht er dan wat gebeuren zit jij in ieder geval niet met de gebakken peren. 

Geef een reactie