Online bedrijven bereiken

Nieuws

Nubikk sneakers wel of niet op werk dragen?

Nubbik sneakers

Het is een discussie die regelmatig terugkeert op de werkvloer. Is het wel of niet toegestaan om sneakers te dragen op werk? Zeker voor veel mannen is dit een dagelijkse afweging. Ga ik vandaag voor de nette herenschoenen of pak ik mijn paar sneakers voor de verandering? Omdat ik deze tweestrijd enorm goed kan begrijpen, besloot ik vandaag te bloggen over deze prangende vraag. Onderlaatst heb ik zelf een paar Nubikk sneakers gekocht en ik kwam toen ook voor dit dilemma te staan. Ga ik mijn Nubikk sneakers wel of niet dragen op werk? In mijn directe omgeving zocht ik naar een antwoord. De reacties die ik kreeg verbaasde mij!

Afhankelijk van de stijl sneakers

Uit mijn redelijk amateuristische enquête bleek al gauw dat de stijl van de sneakers vooral belangrijk is voor het beantwoorden van deze vraag. Mijn Nubikk sneakers zien er netjes en stijlvol uit. Hierdoor vonden veel mensen het wel acceptabel dat ik sneakers naar werk droeg. Als ik mijn afgetrapte, comfortabele sneakers had aangetrokken, dan was het echt een kwestie geweest van not done. Gelukkig hebben alle Nubikk sneakers niet alleen een frisse, hippe look. Daarnaast zien deze schoenen er ook altijd stijlvol uit dankzij de bijzondere accenten. Deze voegen een beetje elegantie toe aan het standaard model van een sneaker. Kortom: als je nette en stijlvolle sneakers hebt, dan mag je deze wel naar werk aantrekken.

Goed onderhouden Nubikk sneakers

Naast de stijl kan het ook een verschil maken hoe schoon de schoenen zijn. Wanneer je jouw nette sneakers goed schoon houdt, dan is het geen enkel probleem om ze naar werk aan te trekken. Zijn jouw sneakers niet zo goed onderhouden? Laat ze dan maar thuis staan. Niet alleen maak je een onprofessionele indruk op je collega’s en klanten. Het is ook nog eens ontzettend irritant om de hele dag te horen dat die sneakers echt niet kunnen. Daarom geef ik je het advies om je sneakers netjes schoon te houden als je ze aan wil doen naar werk. Mijn Nubikk sneakers heb ik van tevoren ingespoten met een beschermende spray. Hierdoor is het nog makkelijker om deze sneakers schoon te houden.

Nubikk sneakers zijn kantoorproof

Tijdens het rondvragen van mensen hun mening over of je sneakers wel of niet op werk kan dragen, kreeg ik een hoop complimenten over mijn schoenen. Hierdoor valt ook te concluderen dat mijn Nubikk sneakers wel degelijk kantoorproof zijn. Ik loop daarom nu elke dag heerlijk comfortabel in mijn Nubikk sneakers én ik zie er ook nog eens netjes uit. Dus wil jij ook sneakers dragen op werk, zoek dan een paar uit dat stijlvol is en schoon. Mijn persoonlijke aanrader kan je al raden: Nubikk sneakers zijn sowieso kantoorproof.

Geef een reactie