Online bedrijven bereiken

Nieuws

Nog een laatste afscheid

Afscheid nemen is altijd moeilijk, helemaal als het voor langere tijd is en nog meer als het voor altijd is. Iedereen verwerkt het verlies van een dierbare op zijn of haar eigen manier. Maar zoveel jaren van samenleving heeft ervoor gezorgd dat menig mens te maken heeft gehad met een treurige gebeurtenis als het overlijden van een vriend of familielid. Zo weten we een beetje hoe we er mee om kunnen gaan. In deze blog geef ik je tips die het leed kunnen verzachten. Lees je mee?

Een mooi vaarwel

Iedereen verdient natuurlijk een prachtig afscheid. Een dienst zoals een crematie of een begrafenis is enorm confronterend maar kan tegelijkertijd ook mooi zijn. Je sluit het echt af op deze manier en je bewijst jouw dierbare een laatste dienst door een afscheid te organiseren dat warm en vriendelijk is. Waar iedereen samenkomt om herinneringen te delen zodat hij of zij nooit vergeten wordt. Hoe moeilijk het ook is: neem de tijd voor de organisatie hiervan.

Tijd van rouw

De tijd van rouw is heel ook zoiets waar je echt de tijd voor mag nemen. Hoe lang je moet rouwen, is voor iedereen anders. Iedereen verwerkt een dergelijk verlies in zijn of haar eigen tempo. Wel is het belangrijk dat je er echt de tijd voor neemt op een hele bewuste manier. We duwen die gevoelens vaak weg maar dan kan je er amen op zeggen dat ze vroeg of laat om aandacht gaan schreeuwen en dan kan het des te pijnlijker zijn.

Een stukje verwerking

Soms wil je nog een stapje verdergaan in de verwerking. Bijvoorbeeld omdat je nog met vragen in je hoofd zit of omdat je nooit echt een laatste vaarwel hebt kunnen zeggen. Je zou dan terecht kunnen bij een medium online. Deze mensen hebben een gave en kunnen communiceren met de wereld na de onze. Mediums online zijn net zo goed als een fysieke ontmoeting met een medium. Zij werken op basis van vragen, eventuele hulpmiddelen zoals tarotkaarten en een sterke intuïtie. Deze dingen gaan gepaard met de gave en geven de mogelijkheid tot communiceren met hen die niet meer onder ons zijn.

Ook voor andere dingen

Je kan ook nog jaren later bij mediums online terecht. Ook daar mag je de tijd voor nemen, er zit geen deadline aan vast.

We nemen afscheid maar zolang we de herinnering in stand houden wordt iemand nooit vergeten.

Geef een reactie