Online bedrijven bereiken

Nieuws

Live Chat uitbesteden: geef de klant antwoord op elke vraag

live chat uitbesteden

Gemiddeld gezien gaan maar 3% van de websitebezoekers daadwerkelijk over tot aankoop. Dit houdt in dat ongeveer 97% van de bezoekers zonder resultaat uw pagina weer verlaat. Met behulp van Live Chat uitbesteden van Bconnect worden uw bezoekers direct verder geholpen tijdens hun bezoek aan uw pagina. Onder andere bij het zoeken, vinden, kiezen en beslissen kan de Live Chat een goede oplossing bieden. Tevens geeft Bconnect inzicht in het profiel van de klant, waarom zij de website bezoeken en wat hun wensen zijn. Zodoende kunt uw bedrijf, met behulp van de Live Chat, de klant direct verder helpen.

De verschillende Live Chat mogelijkheden

Bconnect biedt u met het Live Chat uitbesteden twee verschillende mogelijkheden. Allereerst de Managed Live Chat, waarmee uw bedrijf de Live Chat volledig uitbesteedt aan Bconnect. Daarnaast is er ook de optie Hybrid Live Chat. Hiermee kan het personeel van uw bedrijf de Live Chat gedurende de kantooruren bijhouden. Na sluitingstijd zal de Live Chat uitbesteed worden aan Bconnect.

De voordelen van Live Chat uitbesteden

Live Chat uitbesteden brengt verschillende voordelen met zich mee. Websitebezoekers hebben tegenwoordig weinig tijd en willen vaak direct antwoord op hun vragen. Ze willen vinden waarvoor ze de website bezoeken en dat zo snel mogelijk. Met behulp van de Live Chat service kunnen deze potentiële klanten direct antwoord krijgen op al hun vragen. Bij Bconnect wordt er geen passieve houding aangenomen. Indien een bedrijf wacht totdat de consument zelf actie onderneemt, kan het al te laat zijn. Door de Live Chat service en de snelle respons wordt de lead warm gehouden en vindt er altijd een proactief gesprek plaats. Tevens komen er gemiddeld gezien 250% meer leads voort uit de uitbesteding van de Live Chat. Door de snelle respons en de uitstekende service, zal het consumentenvertrouwen stijgen en de omzet een boost geven.

Interesse in de Live Chat service van Bconnect?

Indien uw bedrijf de middelen, tijd en/of expertise niet heeft om de Live Chat zelf uit te voeren, is Live Chat uitbesteden hier de ideale oplossing voor. Indien u ervoor kiest om de Live Chat uit te besteden bij Bconnect bent u verzekerd van zeer ervaren chat operators die de leadgeneratie en klantenservice tot zich nemen. Na een gesprek met één van de medewerkers van Bconnect kan er op basis van de bezoekersaantallen een schatting gemaakt worden van de hoeveelheid chats, leads en orders die uw bedrijf kunt verwachten door de Live Chat uit te besteden.

Voor volledige informatie of eventuele vragen kunt u een kijkje nemen op de website bconnectlivechat.nl. Tevens kunt u hier ook Live Chatten, zodat alle voordelen van de service nogmaals voor u op een rijtje gezet kunnen worden.

Geef een reactie