Online bedrijven bereiken

Nieuws

Hoeveel kost de huur van een rolcontainer?

kosten rolcontainer huren

Kamp jij op werk ook met overvolle prullenbakken en ben je benieuwd naar de kosten voor het huren van een rolcontainer? Dit artikel kan voor ondersteuning bieden in jouw zoekproces. In dit artikel ligt ik mijn keuze toe voor MKB-Afval en weergeef ik de opties voor een maand abonnement. De uitbesteding van de verwerking van het bedrijfsafval aan MKB-Afval is iets waar al veel bedrijven gebruik van maken. Op deze manier houdt het personeel meer tijd over voor de belangrijkere dingen van het werk. Bovendien weet je als werkgever dan zeker dat het goed gedaan wordt. Maar hoeveel kost het eigenlijk om een rolcontainer te huren bij MKB-Afval?

Keuze voor MKB-Afval

MKB-Afval is een bedrijf dat allerlei soorten afval inzamelt en verwerkt. Bovendien verhuren zij kunststoffen rolcontainers waar jij al je bedrijfsafval in kunt gooien. Je kunt er zelf voor kiezen om wel of niet je afval te scheiden. Het scheiden van afval is goed voor het milieu en bovendien maar een kleine moeite. Mocht je echter ook over afval beschikken dat niet meer gescheiden kan worden, kun je eenvoudig MKB-Afval inschakelen voor het verwerken van je restafval. MKB-Afval zet tijdens de verbranding het restafval om in energie en wordt op deze manier hoogwaardig hergebruikt. Daarmee proberen zij hun steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Waaruit bestaat een maand abonnement?

Het abonnement bestaat uit het afleveren van een rolcontainer, de ledigingskosten door vuilniswagens, de verwerkingskosten van het afval en milieutoeslagen. MKB-Afval beschikt over één overzichtelijke abonnementsvorm met een looptijd van een maand en deze wordt telkens voor dezelfde periode verlengd. Overigens is een abonnement bij MKB-Afval per maand opzegbaar. Het abonnement van MKB-Afval is erg flexibel. En mocht u een abonnement nemen voor één of twee jaar, dan ontvangt u korting op de huurkosten van een rolcontainer. U betaalt bovendien altijd een vast maandbedrag en er is geen sprake van verborgen kosten. MKB-Afval is transparant en erg gebruiksvriendelijk.

Een rolcontainer huren voor al het bedrijfsafval

MKB-Afval beschikt over een geruime keuze voor de verwerking van jouw bedrijfsafval. Ze bieden namelijk rolcontainers aan voor verschillende soorten afval met allerlei inhoudsmaten en afmetingen. Daarnaast kun je zelf aangeven hoe vaak per maand de rolcontainer geleegd moet worden. Ben je benieuwd naar de kosten rolcontainer huren? Neem dan gerust een kijkje op de website van MKB-Afval. Overigens beschikt MKB-Afval over een uitstekende klantenservice. Zij voorzien je van advies op maat en kunnen een eventuele overstap naar MKB-Afval in orde maken.

Geef een reactie