Online bedrijven bereiken

Nieuws

Goed begin van de dag, fiets naar je werk

elektrischefietsstellastellafietsen

Het duurt dan misschien nog wel even, maar 23 mei is het ‘Fiets naar je werk dag’. En daarom is die dag een goed begin om fietsend naar je werk te gaan. Zorg wel dat je goed voorbereidt bent. Want of je nou maar twee kilometer, vijf kilometer, tien kilometer of misschien zelfs 25 kilometer of meer moet fietsen naar je werk. Met de juiste fiets is het een fluitje van een cent.

Misschien fiets jij al wel elke dag naar je werk en ben je toe aan een nieuwe fiets omdat jouw stalen ros het bijna begeeft of hij toch niet heel lekker meer fietst voor de aantal kilometers die jij per dag maakt. Niets is zo vervelend dan met een zere kont op het werk aan komen omdat jouw fiets niet meer zo fijn zit. Nogal jammer als je dan ook nog eens een kantoorbaan hebt waar je daarna nog 8 uur moet zitten. Niet al te fijn natuurlijk. Of wanneer de ketting er halverwege vanaf vliegt en je niet meer voor of achteruit kan. Niet heel handig allemaal. Daarom is het tijd voor een goede fiets.

Elektrische fiets

Ja we denken het allemaal, maar nee het is een beeld dat we met de samenleving hebben geschetst. Want een elektrische fiets is echt niet alleen voor de ouderen onder ons. Wanneer je naar je werk graag fietst maar het een paar kilometer is, en dan hebben we het over meer dan twintig kilometer want vijf is niet zo veel, dan is een elektrische fiets wel erg handig. Neem daarom een keer een kijkje naar een elektrische fiets en laat je verrassen. Want wanneer je met deze fiets die kilometers wegtrapt ben je en misschien wat sneller op je werk en is jouw conditie niet zo aangetast dan wanneer je erg zwaar moet trappen om die laatste kilometer vooruit te komen. Zo heb je hele goede elektrische fietsen van Stella.

Liever iets anders?

Liever geen elektrische fiets? Dat kan, de versnellingsfietsen zijn zeker een blijvertje. Vooral voor de afstanden van tien kilometer of minder is deze fiets ideaal en kom je zo ook makkelijk op de plaats van bestemming.

Maak niet alleen van 23 mei ‘Fiets naar je werk dag’ maar elke dag kan dat wel zijn. De lente komt eraan, zo ook het betere weer. Een frisse neus voor en na jouw werkdag als het tijdens de 8 uur op kantoor niet lukt.

Geef een reactie