Online bedrijven bereiken

Nieuws

Genieten, dat moet ook in deze tijden kunnen

In deze tijden zitten we veel binnen, social distancing en moet je het doen met de mensen bij wie je woont. Maar dat is natuurlijk absoluut geen reden om niet te genieten, je vrienden niet te spreken of helemaal saai alleen in een hoekje te gaan zitten. Nee, huilen in een hoekje hoeft er niet bij te zitten in de baby houding. Dus laten we even een lijstje maken waardoor jij nog lekker kan genieten in deze periode en ook nog wat leuks kan doen. Want ja, dat moeten we ook doen. Dat we niet naar buiten mogen kan, maar genieten kan altijd.

 

Laten we beginnen met het begin

En dat is natuurlijk nadenken over lekkere snacks en wat drinken. Iedereen heeft zo ook zijn voorkeur voor een lekker drankje. De een kan je blij maken met een goede fles wijn, rood, wit of rosé. De ander wordt helemaal gelukkig met een gin tonic pakket en iemand anders kan ultiem genieten van een lekker biertje of speciaal biertje. Maar je moet natuurlijk altijd kiezen wat je zelf heel lekker vindt. Want ja, genieten toch? En dat hetzelfde met de snacks. En je mag best wel uitpakken hoor. Heb je zin in een lekker kaasje met toastjes, dan haal je dat in huis. Wil je lekker bij een biertje of wijntje bijvoorbeeld bitterballen of andere lekkere snacks uit het vet. Gewoon in huis halen. Eens per week mag je best wel genieten. Dat is helemaal niet erg. Ook kan je als bedrijf het persoon bedanken voor de harde inzet die ze momenteel geven en een lekker pakket thuis laten sturen.

 

Laptop bij de hand en oplader erin

Want we gaan natuurlijk facetimen. Zorgen dat alle leuke koppies van je vrienden en vriendinnen op het scherm te vinden zijn. En dan kan je er ook nog voor kiezen om een leuk kaart spelletje te gaan spelen of juist een bordspel. Het is allemaal mogelijk. En dan ook nog, 30 seconds kan ook gespeeld worden. Want we hebben allemaal de app wel op de telefoon. En als je dan precies de woorden pakt die net op jouw scherm staat, dan is er niets aan de hand en komen de leuke spel avonden gewoon terug in het leven.

 

Het is belangrijk dat we momenteel ons goed aan de regels houden, want we willen allemaal dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. En daar hebben we elkaar voor nodig natuurlijk. Dus die anderhalve meter nemen we serieus en dan kunnen we misschien eind van de zomer genieten van het buitenleven in de nieuwe anderhalve meter maatschappij.

Geef een reactie