Online bedrijven bereiken

Nieuws

Een touringcar huren voor een bedrijfsuitje

touringcar huren

Een touringcar huren voor een bedrijfsuitje

Met de collega’s op stap voor een bedrijfsuitje kan altijd gezellig zijn. Vooral als het bedrijfsuitje geen zakelijk uitje is, maar een uitje ter ontspanning of voor teambuilding. Als je de locatie gevonden hebt waar het bedrijfsuitje gaat plaats vinden, zul je ook nog moeten beslissen hoe daar te geraken. Als je iedereen met een eigen auto laat komen, zul je altijd zien dat er mensen zijn die het niet direct kunnen vinden en dan te laat komen. Waarom dan niet een touringcar huren? In een touringcar passen tot soms wel 50 tot 60 personen en in de touringcar begint vaak al de pret. Als collega’s komen jullie dan ook gelijk aan op de betreffende locatie en je kunt ook al dingen voor bespreken in de touringcar of wat te eten of te drinken uitdelen. Kortom een touringcar huren is ideaal als je een bedrijfsuitje gaat organiseren.

De grootte van de touringcar

Hoe groot moet je touringcar zijn? Dat is een vraag die je gemakkelijk kunt voorleggen aan het verhuurbedrijf. Het enigste wat jij moet weten is hoeveel personen er meegaan. Het verhuurbedrijf kan dan exact bepalen welke touringcar zij moeten inzetten. Een goed touringcarbedrijf heeft namelijk touringcars van verschillende groottes, waarbij veel of juist niet zoveel personen mee vervoerd kunnen worden. Is het een bedrijfsuitje met meer dan 60 personen, dan zou het kunnen zijn dat je niet één touringcar moet huren, maar meerdere.

De luxe in een touringcar

Je kunt een touringcar huren die erg luxe is en aan alle vereisten voldoet, tot een touringcar dat enkel de basisbehoeften, een stoel, biedt aan de passagiers en meer niet. Is het een niet al te lange rit, dan is een touringcar met toilet niet nodig. Als het een langere rit is, naar bijvoorbeeld het buitenland, zal een toilet handig zijn, vooral ook voor de vrouwelijke passagiers. Daarnaast kun je kiezen voor een touringcar met mogelijkheden tot het zetten van koffie of een koelkast aan boord. In principe kan alle luxe die je maar wenst geregeld worden.

De chauffeur

Als je een touringcar gaat huren dan is het gebruikelijk dat je de chauffeur mee huurt. In de meeste gevallen betaal je een totaalbedrag waarbij de touringcar huren en de chauffeur bij inzitten. Het is belangrijk dat je van te voren goed met het touringcarbedrijf de route afspreek en of de chauffeur via een bepaalde route moet rijden of op een bepaald punt moet stoppen voor een pauze. Het is niet altijd verplicht, maar toont wel professionaliteit en ook sympathie van de chauffeur als je met bijvoorbeeld maaltijden ook rekening houdt met de chauffeur. Je kunt natuurlijk de chauffeur zijn eigen boterhammetje laten meenemen, maar als jullie dineren, regel dan ook een plek voor hem. Hetzelfde geldt ook als het bedrijfsuitje meerdere dagen is en je in een hotel overnacht. Reserveer dan ook een kamer voor de chauffeur.

Geef een reactie