Online bedrijven bereiken

Nieuws

Direct weten of je kan verhuizen

verhuizen

Online begroting maken

Een verhuizing is niet gratis. Mijn nieuwe online rekentool wel. Het kostenplaatje van een verhuizing kan anders uitpakken dan verwacht. Daarom heb ik een splinternieuwe tool ontwikkeld zodat je dit snel kan berekenen. Je ziet direct of je kan verhuizen of niet. Én je krijgt een complete begroting van alle banken.

Alles voor niks!

Ik ontwikkel altijd door en hierin ben ik kritisch. Met mijn nieuwe tool bereken je niet alleen de begroting van de goedkoopste bank, maar die van alle banken. Zo  kan je de banken  onderling met elkaar vergelijken.

Hoeveel mag het kosten?

Aan de hand van de koopprijs, je inkomen en eigen geld wordt er gekeken welke hypotheek er het beste bij jouw verhuizing past. Per geldverstrekker zie je precies of en hoeveel je kan lenen.

Woning nog niet verkocht

Je vult in of je woning al verkocht is. En zo niet, voor hoeveel het te koop staat. Dan moet je kunnen bewijzen dat je de dubbele lasten aan kan. De tool vertelt je hoe je dit kan aantonen. Kan je de lasten niet aan? Dan zie je dit direct. Je krijgt dan gelijk tips over hoe je dit kan oplossen. Bijvoorbeeld door een verbouwing uit te stellen, eigen geld in te leggen of een schenking te ontvangen. Ook kan je je hypotheek omzetten naar een andere soort om dit probleem oplossen.

Alle mogelijkheden op een rijtje

Mijn nieuwe tool maakt het voor jou helemaal duidelijk. Dit berekent mijn begrotingstool voor jou:

  • Hoeveel je mag lenen om de tijd waarin je betaalt voor twee huizen te overbruggen. Stel, je houdt geld over aan de verkoop van je huis. Dan heb je een overwaarde. Dit geld zou je in de koop van je nieuwe huis kunnen steken. Soms mag je dit bedrag lenen bij de bank. Of dit mogelijk is en hoeveel dit is, berekent mijn online tool per bank.
  • Een begroting waarin alle kosten die je kan verwachten op een rijtje zijn gezet.
  • Wat voor jou de meest voordelige en passende hypotheek is. Deze wordt voor je samengesteld.
  • Hoeveel je precies per bank kan lenen.

Kosten bij verhuizen

Je betaalt bij een verhuizing natuurlijk de koopprijs van het huis, maar dan ben je nog niet klaar. Er komen meer kosten bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan een eventuele verbouwing. Daarnaast betaal je overdrachtsbelasting, notariskosten en een taxatie.

Voor, tijdens, na

In de rekentool zie je de kosten over de looptijd. In een duidelijke grafiek staat hoeveel je nu betaalt in vergelijking tot je mogelijke nieuwe hypotheek. Je dubbele lasten staan er ook in. Zo zie je nu al wat je straks gaat betalen. Wel zo makkelijk.

Samen kijken we naar de rekentool

Heb je nog vragen? Bel me  dan. Of ik bel  jou. Dan lopen we de begroting samen door. Zo heb je razendsnel duidelijkheid over je verhuizing.

Geef een reactie