Online bedrijven bereiken

Nieuws

De leukste bedrijfsuitjes voor kerst 2018

Kerstuitjes

Veel bedrijven plannen rond kerst altijd een bedrijfs- of teamuitje in. Deze uitjes versterken de onderlinge band in het team en geven de medewerkers een leuk extraatje in de dure decembermaand. Toch is het voor veel bedrijven lastig om het juiste bedrijfsuitje te kiezen. De één houdt van voetbal en de ander van shoppen, terwijl een andere werknemer bijvoorbeeld enkel vegetarische gerechten eet. Welk teamuitje het ook wordt, zorg er in ieder geval voor dat de camera of GoPro mee genomen worden. In combinatie met een extern geheugen, middels bijvoorbeeld een Micro SD kaart 64gb, is dit de ideale manier om de medewerkers een jaar lang te laten herinneren aan de leuke (of gênante) momenten van het bedrijfsuitje. Deze SD kaart is op verschillende elektronicawebsites te verkrijgen. Onderstaand zullen de drie leukste bedrijfsuitjes voor kerst 2018 weergegeven worden.

Escaperoom

Een escaperoom is daadwerkelijk hét bedrijfsuitje van 2018. In een escaperoom wordt je letterlijk opgesloten, voor meestal 60 minuten lang. Gedurende deze 60 minuten is het aan jou en je team de taak om, middels cryptische aanwijzingen, de code naar de uitgang te kraken. Je wordt dus opgesloten met bijvoorbeeld 4 collega’s en binnen bepaalde tijd moeten jullie puzzels en raadsels oplossen om de kamer weer te kunnen verlaten. Wees niet bang, want als het niet lukt om de code binnen 60 minuten te kraken, gaat de deur gewoon weer open. In de kantine zal je dit nog wel de rest van het jaar aanhoren van je collega’s. Er zijn honderden locaties escaperooms in Nederland, waarbij verschillende thema’s mogelijk zijn. Voor de echte waaghalzen zijn er escaperooms met een spookhuisinrichting. Probeer de puzzels dan maar eens op te lossen!

Kookworkshop

Een ander enorm leuk uitje rondom kerst is het organiseren van een kookworkshop. Er zijn tal van locaties waar bedrijven met hun personeel terecht kunnen voor een culinair avondje. Een kookworkshop kan bijvoorbeeld bestaan uit 4 gangen, waarbij je als het ware het gehele kerstdiner na bootst. Tussendoor kun je proeven of jouw smaak er bij zit en wie weet kook je dit gerecht kerstavond voor de gehele familie.

Indoor Skydiving

Een iets duurder en spannender uitje in Indoor Skydiving. Wellicht heb je deze activiteit al eens met je vrienden gedaan. Gedurende het Indoor Skydiven trek je een speciaal pak aan, stap je een luchttunnel in en ga je zweven als een vogel. Door middel van de grote hoeveelheid lucht dat uit roosters van onder komt, kun je gemakkelijk 15 minuten lang vliegen door de lucht. Dit fenomeen levert hilarische foto’s op vanwege de gekke bekken die iedereen trekt tijdens het Skydiven. Leuk voor op de informatieborden op kantoor!

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke kerstuitjes te bedenken. Zoek hiervoor eens op Google met de zoektermen ‘Bedrijfsuitjes 2018’ of ‘Kerst vieren met het bedrijf’.

Geef een reactie