Online bedrijven bereiken

Nieuws

De beste man is weer eens in het land

Hoe leuk zou het zijn als wanneer ik deze blog over de beste man in rijm versie zou maken. Het is dat ik zelf niet zo goed ben in rijmen, anders was dat natuurlijk super leuk geweest. Maar helaas, dat gaat hem niet worden. Die kleine rijmpjes die ik voor surprise moet maken, die zijn al moeilijk genoeg. Dus hier ga ik mij helaas niet aan wagen.

Maar de beste man is weer eens in het land en dat betekend je natuurlijk klaar maken voor het grootste kinderfeest van het jaar. Maar hoe kan jij jezelf daar goed op voorbereiden? Nou wij helpen je een handje, maar de kans is groot dat wanneer je dit leest je al precies wist hoe jij je er op voor kan bereiden.

Nu is het eindelijk een goede reden om je vol te eten met pepernoten

Waar de pepernoten al een flink aantal weken in de supermarkt en andere winkels liggen. Is het nu eindelijk tijd om daar eens flink gebruik van te maken. Dus tijd om al dat lekkernij en snoepgoed in huis te halen en begin maar met eten. Want nu de beste man in Nederland is aangekomen, hoef je geen smoesjes meer te bedenken waarom je nu die ene zak pepernoten in huis hebt gehaald, maar ook waarom je hem in een keer hebt opgegeten. Nee al die smoesjes zijn niet meer nodig, je kan nu helemaal losgaan met eten. Maar buiten al dat snoepgoed en lekkernijen. Wil je natuurlijk ook sinterklaas versiering in huis halen. Want ook nu mag je je huis versieren met dit soort versieringen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je toevallig je huis al hebt ondergedompeld in kerst.

Zorg dat je op tijd begint met de surprise

Wanneer je met familie, en of vrienden, aan surprises doet. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je wel enigszins op tijd begint. Want je wilt natuurlijk wel dat je iets leuks in elkaar kan flansen en die persoon goed kan verrassen die jij toevallig hebt. Dat geldt ook voor de rijm. Ben je geen held in rijmen, dat is helemaal niet erg. Want gelukkig is daar altijd nog het internet die jou een handje kan helpen bij het maken van een goede rijm.

Dus ben jij klaar voor het grootste kinderfeest van het jaar? Wij zitten er klaar voor met bakken pepernoten.

Geef een reactie