Online bedrijven bereiken

Nieuws

Bouwmaterialen: ik vind het online

bouwmaterialen

Zonder internet zijn we nergens meer. En ook als ondernemer kun je echt niet zonder internet. Sterker nog: om je klanten te bereiken heb je een eigen website nodig en het is ook handig als je je veel laat zien op social media. Je kunt je bijna niet meer voorstellen dat er ook een tijd was waarin we nog brieven en foldertjes rondstuurden. Tijden zijn veranderd. Het is ook belangrijk om door klanten gezien te worden. Hoog in google staan helpt dan goed. De meeste mensen klikken toch aan wat bovenaan de zoekmachine staat. Zo vindt je het makkelijkst een bedrijf online. Ik doe het zelf ook, merk ik. Opzoek naar bouwmaterialen kijk ik welke bedrijven bovenaan verschijnen. Nou, in bouwmaterialen heb je dus inmiddels enen ruime keuze aan online bedrijven. Hartstikke handig.

Bouwmaterialen online

Ik noem bouwmaterialen omdat ik een hekel heb aan het bezoeken van bouwmarkten. Ik weet daar niet echt waar ik het zoeken moet. Dat mag je vrij letterlijk nemen. Altijd moet ik een verkoper erbij roepen om mij iets uit te leggen. Bij een goed online bouwbedrijf staat er vaak een hele uitleg bij  over het materiaal dat ze verkopen. Natuurlijk, ik weet ook wel dat ze dat doen omdat content op een website ook helpt om goed gevonden te worden, maar hé, ik vind het erg handig. Tenslotte weet ik weinig van bouwmaterialen af dus die uitleg lees ik wel. Het helpt mij om een goede keuze te maken. De meeste online bedrijven hebben trouwens ook nog wel vestigingen waar je kan komen kijken. Soms doe ik dat, maar ik merk dat ik daar steeds makkelijker in word. Internet geeft me vaak wel een beeld van het product.

Vinden en bestellen maar

Het is mooi om te zien dat steeds meer bedrijven zich bewust worden van hun online positie. Ze besteden steeds meer aandacht aan hun online shop en website. Ik ben wat dat betreft wel benieuwd hoe de wereld er over honderd jaar uit ziet. Zijn de winkelstraten dan verdwenen? Steeds mee mensen vinden hun leverancier online. Steeds meer winkelpanden staan leeg. Ik denk dat ze over een paar eeuwen lachend terugkijken op die primitieve mensen die nog de deur uitgingen om boodschappen te doen. Nou ja, in ieder geval: ik heb een bedrijf gevonden dat mij goede bouwmaterialen levert. Hartstikke simpel en makkelijk. Dus voor mij geen bouwmarkten meer. Ik vind je online.

Geef een reactie