Online bedrijven bereiken

Nieuws

Creëer De Ultieme Winkelervaring Voor Uw B2C Webshop Met Magento 2

Magento is een van de meest populaire E-commerce platforms ter wereld, en dat al jaren. Maar met Magento 2 staat het op het punt een hele nieuwe sprong voorwaarts te maken. In deze blogpost bespreken we waarom een Magento webshop laten bouwen veel voor uw webwinkel kan betekenen, en belichten we enkele belangrijke functies die uw webwinkel zullen helpen transformeren om de ultieme winkelervaring voor uw klanten te garanderen.

De trends in B2C E-commerce

De B2C markt groeit en evolueert voortdurend. Tegenwoordig winkelen consumenten net zo vaak of vaker op hun smartphones en tablets dan op laptops en pc's. Ze hebben toegang tot online winkels tijdens hun in-store ervaringen en waarderen retailers die een echte "omnichannel" ervaring bieden. B2C consumenten willen meer dan alleen online toegang tot hun favoriete retailers. Ze willen een persoonlijke ervaring met aangepaste productaanbevelingen en mogelijkheden voor het herkennen van voorkeur. Merken die een concurrentievoordeel bieden, weten hoe ze technologie kunnen gebruiken om aan de eisen van moderne consumenten te voldoen. Honderdduizenden B2C bedrijven wenden zich tot Magento 2 B2C om een winkel- en verkoopervaring te bieden die de conversies zal laten stijgen. Overstappen op Magento 2 is dan ook een waardevolle investering voor uw bedrijf.

Personalisatie

De tijden dat consumenten onmiddellijk een aankoop zouden doen zodra ze hun soort product zien zijn voorbij. Het product zelf is tegenwoordig niet voldoende om een klant te verleiden om iets in uw winkel te kopen. Het aanbieden van een persoonlijke winkelervaring staat hoog in het vaandel. En hier speelt Magento 2 een zeer cruciale rol door veel aankoopinformatie van zowel huidige als potentiële klanten te verzamelen en op te slaan.

Verbeterde beveiligingsfuncties

Het gebruik van Magento voor uw E-commerce platform biedt verbluffende beveiligingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld een flink verbeterd wachtwoordbeheer. Zoals we allemaal weten, kiezen de meeste mensen voor wachtwoorden als basis bescherming in plaats van firewalls. Magento biedt als platform een groot aantal beveiligingsfuncties die niet gemakkelijk te doorbreken zijn.

Gestroomlijnd afrekenproces

Wat is de beste manier om uw merkloyaliteit te vergroten? Wanneer u het winkelend publiek toestaat een soepel en gemakkelijk aankoopproces te doen. En dat is precies wat Magento uw E-commerce bedrijf biedt: een gestroomlijnd afrekenproces. Direct van het afrekenmoment overgaan tot de verzendofferte, het gemak van het opgeven van een verzendadres, een mini-winkelwagentje, enzovoort, zijn bepaalde functies die zeker zullen resulteren in een betere afreken- en dus ook webshop ervaring voor uw klanten.

Makkelijk navigeren

Eerlijk is eerlijk, Magento doet geweldig werk als het gaat om integratie en navigatie. Het is een geweldige communicator en het integreert gemakkelijk met uw ERP, PIM en CRM. Magento biedt een verscheidenheid aan databases die ook verschillende tools van derden bevatten.

En zo heeft Magento 2 nog vele andere functies die toevoegen aan de winkelervaring van uw klanten. Dus waar wacht u nog op? Stap ook over op Magento 2!

Geef een reactie