Online bedrijven bereiken

Nieuws

Altijd telefonisch bereikbaar zijn

Voor veel bedrijven is het van belang dat ze altijd bereikbaar zijn. Dit is namelijk belangrijk voor leveranciers maar ook voor bestaande klanten of nieuwe potentiële klanten. Klanten kunnen namelijk een vraag hebben of graag iets duidelijker uitgelegd willen hebben voordat ze iets bestellen. Het is daarom belangrijk dat een bedrijf ook via de telefoon goed bereikbaar is. Maar er is niet in ieder bedrijf tijd of iemand die de telefoon altijd kan beantwoorden. Daarom kan het voor een bedrijf ideaal zijn om een antwoordservice te nemen. Door het gebruik van een antwoordservice kan een bedrijf namelijk ervoor zorgen dat ze altijd van 8.00 uur tot 18.00 uur optimaal bereikbaar zijn. Wanneer er bijvoorbeeld een antwoordservice bij Bizziphone wordt afgesloten dan is men verzekerd van een goede service. Dit is ook heel belangrijk voor het bedrijf. 

Een vaste telefoniste

Dit komt omdat ze bij Bizziphone gebruik maken van vaste telefonistes. Er wordt dan dus een vaste telefoniste voor uw bedrijf aangewezen. Zij zal zich eerst verdiepen in het bedrijf. Wanneer zij dan de telefoon moet aannemen weet ze al precies waar uw bedrijf voor staat en hoe de organisatie en wensen van het bedrijf werken. Ook is het fijn dat er een vaste telefoniste aan uw bedrijf gekoppeld wordt, zij zal dan het vaste en vertrouwde aanspreekpunt worden voor uw bedrijf en uw klanten. De telefoniste zal de vragen van de klanten goed beantwoorden en ze helpen. Dit zorgt ervoor dat u zich volledige op de andere werktaken kan richten en dus effectiever kan werken. Omdat het een professionele telefoniste is komt uw bedrijf betrouwbaar en professioneel over voor de klanten die bellen. 

Ook in het weekend

Ook is de antwoordservice van BizziPhone heel flexibel. Er kan namelijk elke maand gewisseld worden naar het voordeligste pakket. Zo kan het handig zijn voor uw bedrijf om een ander pakket aan te schaffen wanneer u veel drukte verwacht. Of juist wanneer uw bedrijf dichtgaat met de vakantie, dat er een rustige periode verwacht wordt. Dan kan er worden gewisseld naar een ander pakket dat dan voordeliger is. Wanneer uw bedrijf ook veel beschikbaar moet zijn in het weekend zijn er ook speciale services waardoor u ook in het weekend tussen 9.00 uur en 17.00 uur bereikbaar kunt zijn. Een antwoordservice kan dus een ideale oplossing zijn voor bedrijven die wel bereikbaar willen zijn voor de klanten, maar hier zelf even geen tijd of personeel voor heeft. Er kan dan goed gekeken worden wat het beste bij uw bedrijf past.  

Geef een reactie