Online bedrijven bereiken

Nieuws

Legend: modieuze tassen voor professionals

kantoor tas

Op zoek naar een functionele tas voor naar het werk die ook nog eens fashionable is? Dan is een Legend tas misschien wel wat jij zoekt. De tassen van het Nederlandse merk Legend zijn stoer en tegelijkertijd elegant, en van uitstekende kwaliteit leer. De designs zijn toegankelijk, zonder teveel tierlantijntjes en ogen daardoor strak en professioneel. Ze zijn er in verschillende formaten, zodat je altijd al je benodigdheden bij je kunt dragen.
Tijd om die oude, versleten laptoptas weg te gooien en plaats te laten maken voor een Legend!

Een Legend tas voor elk

Legend is ontstaan in 2007 en draagt een passie voor het bewerken van leer en mode. De tassen zijn gemaakt van alleen de beste kwaliteit leer en ogen stoer en modieus. Ze zijn in korte tijd razend populair geworden in het straatbeeld, en dat is ook niet zo gek. De tassen gaan lang mee en de ontwerpen zijn tijdloos. Ga je voor een crossbody tas of een mooie schoudertas waar je laptop in past? Of toch liever een rugzak? Houd je van tijgerprint of natuurkleur? Wat voor type je ook bent, de designs van Legend zijn zo toegankelijk dat er voor ieder wat wils tussen zit. Met deze tas kom je professioneel en modieus over.

Veel weten we verder niet van het merk en er is vrijwel niets bekend over de filosofie achter Legend. Ze maken weinig reclame, en toch is het merk erg populair en geliefd door velen. Dit komt omdat Legend haar ontwerpen voor zich laat spreken, en de promotie laten ze over aan hun klanten. Een gewaagde manier van marketing? Wellicht, maar voor Legend werkt deze strategie zeker.

De juiste treatment voor jouw Legend tas

Omdat de Legend tassen van leer zijn, is iedere tas uniek. Naarmate je de tas langer gebruikt, zal de tas dan ook alleen maar mooier worden en echt vintage gaan ogen.
Om er zeker van te zijn dat jouw tas lang mee gaat, is het belangrijk dat je de juiste voorzorgsmaatregelen treft. Dit houd in dat je na aankoop je nieuwe tas goed in dient te smeren met ledervet. Dit proces herhaal je om de 2/3 maanden om het leer soepel en vlekvrij te houden. Daarnaast is het van belang dat je je tas niet te lang bloot stelt aan UV-straling of hitte. Neem je tas dus liever niet mee naar het strand in de volle zon na het werk, en leg hem niet direct naast de verwarming. Dit zorgt ervoor dat het leer snel uitdroogt en oud wordt. En dat wil je natuurlijk niet.
Zorg dus goed voor je Legend tas, en je zult er maximaal plezier aan beleven!

Geef een reactie